woensdag 26 september 2012

Wie je van ver haalt, is lekker

Hij zingt. Bij het stadhuis staat hij en ik zie hem zodra ik de boekhandel uit loop. Zijn gitaar hangt om zijn nek aan een leren band en hij heeft een paar bruine laarzen aan waar zijn jeans half in vallen. Zijn lichtgrijze shirt met v-hals is simpel, maar een goede match met het gemeleerde vest eroverheen. Hij heeft iets hips zonder dat ik dat meteen kan duiden. Zijn donkere krullen zijn halflang en hangen slordig om zijn gezicht. Zijn bruine ogen vangen genadeloos de mijne.

“Something’s telling me it might be you”, zingt hij en ik sta aan de grond genageld terwijl hij kijkt en glimlacht en me rechtstreeks mijn verleden in zingt.
 
 
Lees verder bij ze.nl, waar Frederique elke zondag haar avonturen post: http://www.ze.nl/p/140118/thirty-love:_wie_je_van_ver_haalt,_is_lekker