maandag 21 januari 2013

Dating anno 2013

Ik heb het allemaal uitgeprobeerd. Speeddaten, slowdaten, merkdaten, dating sites, singlevakanties en singlefeesten. Het leverde meestal grappige verhalen op, soms leuke avonden, heel af en toe een heuse, interessante date, maar vooral eindeloos veel afknappers. Ik doe het al een tijdje niet meer. Maar nu blijkt er een nieuw fenomeen. Een nieuw soort daten waar je aan mee kunt doen zonder dat je je opgegeven hebt.

“Ha schoonheid, nog een potje spelen?” schrijft hij.
 
Ik kijk verbaasd naar mijn iPhone. Ik was toch gewoon aan het Ruzzelen? Of Wordfeuden, Drawsomethingen of SlimsteMensen? Ik weet niet eens meer welk spel, maar ik was in elk geval onschuldig bezig tegen een willekeurige tegenstander. Want dat is de fijne service van die iPhone-spelletjes: als je eigen vrienden even druk zijn –met slapen bijvoorbeeld als jij om drie uur ’s nachts thuis gekomen bent, klaarwakker na al die mojito’s– dan kun je gewoon een willekeurige tegenspeler bestellen. Dan tref je een lotgenoot die op datzelfde tijdstip zin heeft. Zo trof ik deze week een tegenstander genaamd ‘Zuuperd’.


Lees verder bij ze.nl: http://www.ze.nl/p/143706/thirty-love:_dating_anno_2013_