maandag 8 april 2013

Functioneel naakt?

Ik wandel het gebouw binnen en meteen valt een drukkende warmte op me. Ik kijk Wiebe aan en die loopt meteen door naar een balie.
“Zij is vandaag voor het eerst”, zegt hij.
Ik knik en heb nu al spijt van deze hele onderneming. Wie stelt er nu voor om te gaan yoga’en als eerste date?

Wiebe dus. In zijn profiel stond dat hij kitesurft en gitaar speelt, wat me erg cool leek. En hij deed aan bikram yoga. Dat zei me niks en dus googelde ik het en kreeg op het scherm: ‘hot yoga’, ‘hot bodies’, ‘total workout’, ‘men’s health’. Kortom: je wordt er mooi van. Hallo Wiebe! Ik mailde hem erover en hij schreef hoe goed het voor hem was om alles van zich af te zetten en zich volledig te ontspannen.

Toen stelde hij voor om mij een keer mee te nemen en had ik ineens een date met een gitaarspelende kitesurfer die volledig in balans was met zichzelf en zijn lijf. Carien was jaloers en Hannah vond het de meest originele date ooit.
 
Nu sta ik bij de balie, kijk ik in de zachtaardige ogen van de yogadocent en probeer ik te negeren dat hij alleen een minuscuul zwembroekje met batikpatroon draagt.

Lees verder bij ze.nl: http://www.ze.nl/p/146009/thirty-love:_functioneel_naakt