dinsdag 15 oktober 2013

Lomperik

Twee weken geleden kreeg ik een mail van VillaVibes, de organisatie waarmee ik ook op skireis was, dit keer met verleidelijke plaatjes van een singlereis naar een tropisch eiland. Er waren nog twee laatste plaatsen en ik vroeg Hannah om mee te gaan.
 
“Joh, Han, waarom niet, dat wordt toch lachen?” Ze aarzelde. Uiteindelijk wist ik haar over te halen met een joviaal:  “Met z'n tweeën sowieso leuk en wie weet wie we nog tegenkomen.” Gelukkig begreep ze meteen dat ik daarmee niet doelde op het scoren van die ene leuke man. Zoals iedereen weet maak je op singlereizen vooral nieuwe vriendinnen.
 
Twee weken later zitten we met nieuwe bikini’s in het vlieghuig. Eenmaal aangekomen en ingecheckt in het hotel gaan we met 'de groep' naar een leuke kroeg. “Ik ben Harmen”, zegt een prettig uitziende man, “wat drinken jullie?”. Als hij naar de bar loopt stoot ik Hannah aan. Dit zou wel eens een hele leuke vakantie kunnen worden. Een uur later vraagt groepsgenoot Pieter waar Harmen en ik elkaar van kennen. Nergens van dus, maar zo lijkt het blijkbaar wel. “We zijn hier niet voor de mannen, hè, weet je nog?” zegt Hannah waarschuwend. Lachend lopen we samen terug naar onze kamer.


Lees verder bij ze.nl: http://www.ze.nl/p/150552/thirty-love_lomperik